Wie ben ik?

 
   
     Welkom
     Over mij
     Cranio Sacraal therapie
     Werkwijze

     Wanneer een behandeling
     Sportmassage
      Contact en tarieven
      Links
 

Mijn naam is Hester Wassens, Cranio Sacraal therapeut voor paarden.

Door mijn eigen ervaringen met Cranio Sacraal therapie tijdens en na behandelingen van zowel mijn dochter als mijzelf ben ik overtuigd geraakt van de geweldige resultaten die te behalen zijn met deze therapie vorm wat mij er toe bracht de basis Cranio Sacraal therapie humaan te gaan volgen bij het Upledger Instituut in Doorn.

Daarnaast ben ik een van de velen die met het paardenvirus is besmet dus toen de opleiding voor Cranio Sacraal therapeut voor paarden aan mij voorbij kwam was de keuze snel gemaakt.

Dit heb ik aangevuld met een diploma sportmassage voor paarden, dit om de behandelingen aan te vullen of te ondersteunen of gewoon als behandeling op zich want ik heb gemerkt dat het paarden kan helpen door bijvoorbeeld zware periodes te komen en blessures te voorkomen.

Ik heb veel gelezen en diverse lessen en clinics gevolgd o.a. zadelpassen, tandarts, hoefverzorging en van verschillende trainers op gebied van paardengedrag (o.a. Klaus Ferdinand Hempfling, Monty Roberts, Chris Irwin, enz) en academische rijkunst.

Omdat ik op zon breed mogelijk gebied met paarden en hun welzijn bezig wil zijn probeer ik mij dan ook in zoveel mogelijk facetten te verdiepen.

Voor de toekomst zijn er nog meer plannen maar daar kom ik t.z.t. nog op terug.